2011. december 16., péntek

Mit kértetek?

Ti mit kértetek karácsonyra? Én egy tűzpiros hatalmas terepjárót! Azt hiszem, ezt nem fogom idén megkapni.... :))) Viszont már olyan, de olyan ajándékokat kaptam, ami sokkal többet ér! Hamarosan dicsekvős bejegyzések jönnek. :)))

4 megjegyzés:

Tímel írta...

Most lehet,hogy megmosolyogsz, de én mindíg azt kérem, hogy ne vegyenek semmit,csak legyenek velem,mint eddig:)Erre általában rosszalló "jajjugyanmár" válaszok jönnek. Ilyenkor muszáj tárgyiasítani, színes ceruzát, vagy tea mécsest kérek:) Nagyon szeretek adni. Az sokkal jobb móka. Gondolom másokat is ez vezérel,csak szeretnének olyat adni,ami biztosan tuti befutó.A gyertya ipar egy részét bizonyosan én tartom el, mindíg ég egy mécses legalább körülöttem.

Erika írta...

Terepjáró? Nem is volna rossz: :))
Én azért egész évben kikotyogok valamit, hogy mire vágynék már. Néha vagy sikerül, vagy nem, hogy meglepjenek vele. Azért nem nagy dolgokra vágyom, csak olyankor olyan jó, hogy még is csak figyeltek rám. :))

Kisnyul / Andi írta...

Kíváncsivá tettél! Várom a bejegyzésed!

Én sok mindent kértem pl. korcsolyát, vízforralót, fejős Éva könyveket. És már megleptem magam egy gyöngyös tanfolyammal is. :)

Roza írta...

Hm.