2010. január 11., hétfő

7 dolog magamról



Díjat kaptam Sünitől és Henriettától is. Nagyon köszönöm, hogy rám gondoltatok. Ez a feladat, hogy írjak 7 dolgot magamról, ez nehéz. Mert bár grafomán vagyok, pont hetet? Ez túl sok és túl kevés egyszerre... De remélem, sikerült jól megoldanom.
1. Szerencsés vagyok a családommal. Megtaláltam a párom... Igen, nekem megvan a másik felem. És van még két tökéletes pasi az életemben: Matyi és Sziszkó. Szóval, imádom a családom. Nekem öröm itthon lenni.
2. Szerencsés vagyok a nagyszülőkkel is. Két pár nagymami-nagypapi van a fiúknak. És mindkettő pont olyan, amilyennek lenni kell. Segítenek, szeretnek minket. Nagyon örülök, hogy ők vannak nekünk és a fiúk velük is lehetnek. Hisz a nagyszülőktől egész mást kapnak, mint tőlünk.
3. Barátaim is vannak! Komolyan. De nem sorolom fel őket. Úgyis tudják..
4. Szeretem a gyöngyfűzést. Ki gondolta volna?! Engem ez megnyugtat és élvezem, alkothatok.
5. Egyéb hobbik: gyűjtögetés, olvasás. Gyűjtöm (bár mostanában nem költöttem ezekre) a parfümöket, sálakat, kendőket, cipőket és a könyveket. Rengeteg könyvünk van. És büszkén állítom, hogy nagyon sokat elolvastam belőlük! A szakácskönyveket külön említeném, több mint 200 db van! És ebből négyben én is benne vagyok... Szóval, szeretek főzni, sütni is. Ez látszik is persze...
6. Akkor hatos... folytatva az előzőt. A külsőmet illetően kihívásaim vannak... Vagy: divatosan duzzadt vagyok. Egyszerűen túlsúlyos, főleg hasi tájon. De nem baj, az elmúlt év a babusról, családról szólt. Idén majd sokat mozog. Kész lesz a kosárpálya és kosarazok. Nagyfiam visszaadja a bringámat és tekerek majd. És ha senki sem lát hastáncolni is fogok. mert azt is szeretem!
7. Vezetőségi tag vagyok egy egyesületben. A helyi lakóközösségiben... Szeretem. Építettünk közösségi házat. Programokat szervezünk a saját szórakoztatásunkra... Tavaly nyertünk egy csomó pénzt, idén elköltjük - csatornázásra meg a közösségi házra, szóval a környezetünkre. Én főleg a kreatív programokat szervezem. Összejövünk, alkotgatunk... És megünneplünk mindent, amit csak lehet. Felnőttek, gyerekek együtt. Jó, hogy a családi műsorokon kívül máshol is együtt szórakozunk a kölkökkel. Ki szokott együtt jelmezbe bújni és játszani a gyerekével, vagy együtt sportolni, versenyezni, vagy nagy főzést, táncolást, mozizást, beszélgetést csinálni? Mi sokszor...

Kezdtem belejönni, de 8-ast nem írhatok... Szóval. Én nem nagyon akarom szaporítani a díjakat, így csak két jelöltem van rá, mindkettő pécsi. Hajrá Pécs!






1 megjegyzés:

dove írta...

elégedettséget vélek érezni az írásodban :))
örültem neki!