2009. július 11., szombat

Fruzsi



Hát, elkezdem a blogírást. Egy kedves ismerősöm említette, hogy írhatnék. Na, ja, írhatnékom mindig van. Tulajdonképpen neki is küldöm az első bejegyzést. A címet is főleg ő fogja érteni...

Nagyon sok gyöngyös blog oldalt nézegettem már. Mindig csodáltam őket. És végre nekem is van lehetőségem egy irigyelt dologra: saját készítésű ékszer elnevezésére! Szóval, ez a lánc a nevét egy igazi angyalkáról kapta. Én ezt a kis angyalt nem ismertem személyesen, de tudom, hogy Marisomnak sokat jelent. És biztos vagyok benne, hogy az ígéretét is megtartja majd. Ez a lánc csak segít majd emlékeztetni, hogy meséljen a Pannikának.

No. Mariskám, minden, ami itt lesz látható kicsit tőled indul el. Köszi! Szóval, szép napot és sok erőt, egészséget, humort a gyerkőcökhöz!

3 megjegyzés:

maryke írta...

KÖSZÖNÖM Mariskám....

Móni írta...

Szomorú lettem, ahogy a megjegyzésedet olvastam. Kicsit talán az vigasztal meg, hogy milyen szépen él a te emlékedben is. Remélem, Titeket választ majd Fruzsi!

horimarika írta...

Köszönöm! Maris barátnőmnek nagyon sokat jelentett ez.. Hónapokon át voltak együtt a kórházban és az babuskája is nehezen indult... Az együttérzéssel pedig tudom, hogy segíteni lehet: erőt adni!!! És akkor már minden megéri! Köszönöm!