2010. október 20., szerda

Pagodakarfiol




Annyira szép!!! Sajnos, még mindig nem túl ismert zöldség. Pedig változatossá tehetjük az étrendet vele. És hasznos is, van benne: kálium, vas, cink, A és C vitamin. A szénhidráttartalma kicsit, így diétázóknak is javasolt. Szerintem a karfiolnál enyhébb az íze. Remekül fagyasztható egy kis blansírozás után. Én imádom!
Ja. És a rózsáiban Fibonacci-spirálok vannak! Na?

3 megjegyzés:

Domonkos írta...

Hűűű de szép...még sosem hallottam róla...WOW

horimarika írta...

Intersparban most kapható!
Jól vagytok?

Zsóka írta...

Hozzém érkezett egy bejegyzésd a rebarbaráról.Talán én írtam tavaly,mert nagyon szeretem.(Ottis főz-nél)Először én is féltem,hogy rettentő savanyú lesz a süti tetején,de más gyümölccsel keverve,barnacukorral megszórva tökéletes lett,nem kell blansírozni!!!Üdv.Zsóka
Most találtalak meg,majd benézek még.