Amióta elkezdtem fokhagymakrémet gyártani, azóta vágytam rá, hogy bezöldüljön. Az ízével nincs összefüggés. Ezt már tanúsíthatom. De így sokkal viccesebb. És ismét nagyon finom.
A recept: tulajdonképpen fokhagymát turmixolni sóval és palackozni. Az arány: 20 dkg fokhagyma (tisztítva mérve) és 4 dkg só és egy késhegynyi citromsav.
A recept: tulajdonképpen fokhagymát turmixolni sóval és palackozni. Az arány: 20 dkg fokhagyma (tisztítva mérve) és 4 dkg só és egy késhegynyi citromsav.
4 megjegyzés:
Mitől zöld?
A kéntartalomhoz van köze. Én pontosan nem tudom. De megkérdezem a nagyfiam. Még kémiaórára is bevitte és elemezték, átbeszélték :)))
A receptet megosztanád?
Hamarosan írom!
Megjegyzés küldése