2013. január 1., kedd

Meglepetés labda

 Ez a játék tényleg alkalmas mindenféle buliba!!!! Játék is, ajándék is gyereknek vagy akár felnőttnek. Kell hozzá sok apróság, ami az ajándék lesz: csokik, cukorka, radír, pici játék...... Mint itt fent.
 Vagy csupa csajos ajándék: fülbevalók, gyűrűk.... most Halloween miatt főleg koponyás, szellemes mütyüröket készítettem.
 Kell sok csomagoló papír és újság papírok is. Az ajándékokat egyesével becsomagoltam.A csajosak rózsaszín, a többi most fekete papírt kapott. Majd szépen kialakítjuk a labdát: egy ajándék - egy réteg újság . Kis darab tixoval rögzítem az újság papírt.Praktikus számolni, hogy egy labdába mennyi kicsi csomag került. Később ennyi gyerek tud játszani. 
 És a kész labdák!!!! Én ráírtam, hogy hány kölöknek való, meg egyebeket is....
A játék menete egyszerű. Kell hozzá valami zenegépféle. A gyerekek körbeállnak/ülnek. Zene indul és a labda is: körbeadogatják, amíg szól a zene.  Amikor a zene leáll, akinél a labda van, csomagol egyet. Ajándék az övé, körből kiáll. Zene, labda tovább..... amíg van meglepi és gyerek is.
 Az én kis szuperhősöm végig segített!!!
Na, és ha már többször játszottuk ugyanazokkal, időnként kis csavart kell beletenni. Én ezt a levelet találtam ki. :) És tényleg volt nyeremény ház!!!! Kíváncsiak vagytok?

Nincsenek megjegyzések: