Nos. Ha valaki fél éve azt mondja, hogy én önként fogok ilyen zsírdarabkákkal telepakolt pogit enni.... hááát............ És hogy én önként sütök ilyent!!!! Kb 20 éve nem ettem disznóságot. Most ismét ismerkedem....
Ez a pogácsa amúgy is sok újdonságot tartalmaz: himalaja só, lenmagliszt, pálmazsír. Kell néha a változás, újítás. Még mutatok majd ilyesmiket.
A recept? A bevált pogácsa recept hozzávalóit cserélgettem. Nagyjából: IQ-ból! :)
3 megjegyzés:
hát ezt most én is megenném :) még akár így este is :)
Marika, én nagyon szeretem a töpöryűs pogit:) Jó is, hogy eszembe juttattad!:)
Bizony, sem édesanyám, sem senki akinél eddig kóstóltam, nem tudott olyan finom töpörtyűs pogácsát sütni, mint nagymamám:)
De egy ilyen újított változattal én is megpróbálkoznék, de csak a diétám után, mert ha nem rögtön visszakúsznának a kilók:)
Megjegyzés küldése