2012. március 13., kedd

2012 szeretetbefőtt

Elkezdtem 'főzni' az idei szeretetbefőttet magamnak. Mert tényleg ismerek angyalokat....
Sajnos, nem találtam még meg a megfelelő üveget, így ebben a nagy műanyag izében van még. 
És közben betelt egy lap is a kimásolt megjegyzésekkel, mail részletekkel... Szeletelés után ők is belekerülnek majd. Csak rágondolni is olyan jó, hogy mi van ebben...

7 megjegyzés:

Timike írta...

Amikor először írtad, hogy elkészítetted a szeretet befőttet, én is elkezdtem összegyűjteni a félre tett levelező lapokat, borítékokat, levélkéket.Nálam egy dobozban pihennek, vártam, hogy lássam, te, hogyan is készíted el, s majd lopom az ötletet, ha megengeded.

Irén írta...

Csodálatos dolog amit csinálsz! Azt hiszem sokunknak van valami tárolója, amiben a számára kedves dolgokat gyűjti, nekem is dobozom van.

Monica írta...

Szeretetmorzsák. Kyra így mondja.

Kati írta...

A te ötleted alapján készítettem én is szeretetbefőttet:) Tényleg nagyon jó dolog egy helyen látni, olvasni a kedves szavakat. Látom az idénibe én is belekerültem nálad:)

gitta írta...

Nekem is tetszik az ötlet!!! De le szabad zárni az üveg tetejét? ... tehát jó ha ezek a morzsák zárva vannak valamiben? vagy azért jó, mert így nagyobb hatással van rád amikor kinyitod és érzed mi van benne? Szóval, érdekelne a véleményed.

horimarika írta...

Szia Gitta! Üdv a blogomon:) Ezt én semmiképp nem zárom le... egész évben gyűjtögetem bele a leveleket, kimásolt kedves üzeneteket, megjegyzéseket. Számomra pont az a lényeg, hogy bármikor belenézhessek és elolvassak egy kedves ismerőstől pár sort. Én így töltődöm vele... Sőt, amikor új üzenet érkezik bele, a régieket is szívesen megnézem... De ez csak egy ötlet, látod sokan használnak hasonlóan lelki táplálékot. És köszönöm a többieknek is a szavakat, megerősítést. Apróságok, de szükség lehet rá...

Méri írta...

Nagyon-nagyon tele lesz az az üveg azt hiszem! Te egy rendkívül szerethető ember vagy,rendkívüli és szerethető ötletekkel,mint ez a befőtt is!!