2012. január 20., péntek

Vörös életerő

Már többen is jelezték, hogy várják ezt a bejegyzést... Elnézést, tényleg lassan szedtem rá magam, de ez nem a parfüm miatt van. Mostanában nehezen jönnek a gondolatok. Nos. Vissza a parfümre. Először is. Ezen az oldalon: http://www.csakraparfum.hu/1-voros-eletero-a-gyokercsakrat-harmonizalo-csakraparfum-30ml.html minden hasznosat elolvashattok róla. Ott van az összetevők listája, a használat, info a csakrákról.... Tehát, erről én itt nem írok. Viszont a történetét, a saját tapasztalatokat igen! :) Az első találkozásom nem magával a parfümmel volt. Ugyanis egy általam rendszeresen olvasott blogon egyszer csak megjelent egy bejegyzés arculattervezésről! http://www.hokata.hu/search/label/arculattervez%C3%A9s Gondolom, sokan ismeritek Kata munkáit, én szeretem, már vásároltam is tőle. Nagyon büszkén mutatta a csakraparfümöket. És valóban büszke lehet rá! Szuper design!!! Valahogy olyan kerek az egész: illatok, csakrák, színek... Aztán ugye a nyereményjáték jött, ahol ezt a vöröskét választottam. Arra gondoltam, hogy mielőtt bármit is olvasok róla, ki fogom próbálni. Nos. Nem tudom, hogy ez jó  ötlet volt-e?! Ugyanis kapásból magamra fújtam. Már fújás előtt furát éreztem: olyan, mintha füstölő lenne! A bőrömön sem lett más. Én bírom a nehéz, tömény illatokat, nem rázott meg a dolog. De éreztem, nem az igazi. Nagyon szimpatikus az illat, szeretem, hogy olyan 'misztikus'. De a bőrömön nem érvényesült, nem tudott kibontakozni... Tehát, gondoltam, itt az ideje megnézni, hogy miből is keverték. És hát igen, bár bőrre is fújható, ez egy térparfüm (lásd az első linken). És amint elkezdtem a 'teret' parfümözni, hát: hűűűűűűűűűűű, de jó lett. Nálam legjobban így működött: egy picike tányérkára tettem egy gipszből öntött figurát és erre fújtam a parfümöt. Nagyon, nagyon jó! A füstölőket, illóolajakat is szeretem. Ez a csakraparfüm pedig egy új lehetőség!!! Azt konkrétan nem tudom megmondani, hogy valóban mozgatta-e a csakrámat. De nem is fontos: JÓ, jó ez a cucc! Nekem megnyugtató volt, pihentető, olyan optimista érzésem volt....  Tanácsom azoknak akik ki szeretnék próbálni: ki kell próbálni! Lehet, hogy nem bőrre fújva fogjátok megszeretni, de ezt sem zárom ki. Semmi irritáció nem lépett fel és lehet, hogy egy más lelkiállapotban én is a pulzáló pontjaimra fogom használni. Az illaton érződik a gondosan válogatott alapanyagok jó minősége és a hozzáértő orr szakértelme is. Mindenképp figyelemre méltó! Köszönöm, hogy tesztelhettem és használhatom. Lehet mintát rendelni, szerintem megéri a próbát.
És egy kis extra: még mikor a saját butaságomon csodálkoztam, hangosan is kimondtam, hogy térparfüm. És ezt a férjem is meghallotta. És mondta, hogy ezt a szót ő ismeri. A térparfüm az, ami segít helyet csinálni bármilyen térben ahová bemegyek! 

3 megjegyzés:

Monica írta...

A férjed okos ember! Én is kipróbáltam, bár az én történetem vele egész más! A kocsiban bontottam ki csak a dobozt, mégis azonnal meg kellett állnunk és fél órát szellőztettük a kocsit. Aztán otthon rábeszéltem magam, hogy csak ki kéne nyitni. Én is magamra fújtam egy cseppet, de nagy szomorúsággal tapasztaltam, hogy a családom és még én magam sem akartam a magammal egy szobába maradni.
Aztán megpróbáltam térbe is. A fürdőbe. Egész nap szellőztettünk.
Ez nem a mi szagunk. Egyszerűen irritált, és Kyra kerek perec kijelentette, hogy a parfümnek mennie kell.
A barátnőmnek viszont nagyon tetszett, úgyhogy jó helyre került.
Szerintem nekünk a gyökércsakránkkal semmi baj, ezért nem is erre lett volna szükségünk...
Ki fogom próbálni a többit is, mert nem hagy nyugodni ez a dolog.

Kati írta...

Érdekes dolog ez a csakraparfüm.

inga írta...

köszi a bejegyzést, most már csak meg kéne rendeljem a mintákat :)