2011. október 26., szerda

Sorsolás :)))

Ma tényleg futkostam... Nem igazán lett volna időm cetliket írni, főleg, mert jó sokan jelentkeztetek. Köszönöm szépen! Mást kellett kitalálnom... Nagy cetliket írtam, pl: ártatlanság 1-35.... Szóval, minden nyereményt és a hozzászólások számát. Aztán mikor úton voltam, és eszembe jutott, és volt körülöttem valaki, akkor kértem, hogy mondjon egy számot az adottak között. A számhoz tartozó hozzászólás írója a nyertes. Így születtek meg az eredmények, amiket én is csak most néztem meg. És akkor az izgalmas lista:

Rózsakert - néni, aki mellé ültem a buszon: 6-os vagyis Magdi
Angyal - a mozgó-pék autónk eladója: 6-os vagyis Perladora (kedves pasi, ha erre jársz, egy puszival megköszönheted neki!)
Egyszerűség - dadus az oviban: 7-es vagyis Schnappy
Gasztroblogger - eladó a könyvesboltban: 3-as vagyis Kati
Bohém - ismeretlen nő pasija a nőgyógyásznál (Laci, mert elárulta a nevét, miután megnézte, mit jegyzetelek...): 18-as vagyis Tündrüs
Ártatlanság - postáskisasszony: 15-ös vagyis Monica (itt most nagyot nevettem! Egy postáskisasszony téged jelölt meg! Kárpótlás a bűneikért!)
Napsugár - néni, akitől savanyú káposztát vettem a Vásárcsarnokban: 3-as vagyis m

Bevallom a cetliket nem szkenneltem... igen csúnyák. De ha ragaszkodtok hozzá, megteszem. :) Gratulálok mindenkinek!!! És a többieknek is köszönöm szépen! Még van vissza több ajándék is... gyorsan teszek is fel. A nyerteseket igyekszem mielőbb megkeresni, de megelőzhettek a címetekkel! Szép estét!

20 megjegyzés:

Magdi írta...

Micsoda!!!!! Hogy énnnnnn......... nyertem!!!!! Soha, sehol nem nyertem még, nem hiszem el!! Tényleg én vagyok az Marika!!

horimarika írta...

Bizony Magdi! Gyorsan küldd a címed! :))))

Magdi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Perladora írta...

Köszi szépen, nagyon örülök neki!!! :-P

Kőrösi Mercédesz írta...

Köszönöm a savanyúkápis néninek a csarnokban!!!!! Szeretem a jó kis büdi savanyúkáposztát és már most szeretem a Napsugarat!!!! Nagyon köszönöm Marika!!! A címem megvan? Nem emlékszem, ráírtam-e a borítékra...

horimarika írta...

Magdi! A címed leírtam, és töröltem a bejegyzést, hogy ne legyen nyilvános:) Nem baj, ugye? Jelzem, ha útra kelt a csomag...

Névtelen írta...

Gratulálok mindenkinek!

Susu írta...

Gratulálok a szerencsés nyerteseknek! :)

Monica írta...

Tyűűűűűűűűűű, de jó!!!!
Nagyon boldog vagyok! Köszönöm!

Timike írta...

Gratulálok mindenkinek.

inga írta...

mókás sorsolások lehettek :D
Gratulálok a nyerteseknek!

Magdi írta...

Köszönöm Marika! Igen így jól van, azért írtam ide mert nem találtam e-mail címet Nálad, bénáztam örömömben! Nagyon szépen köszönöm, igazán nagy örömet szereztél, de jó hogy utaztál a buszon és a néninek az én számom jutott eszébe!

Schnappy írta...

Júj, de jó, úgy örülök, köszönöm a játékot!!!:)

Schnappy írta...

Ja, és üdvözlöm a dadust!!:)

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Jaj, a másik bejegyzéshez is írtam!!!!! Nagyon-nagyon örülök és köszönöm!!!!!!! Juhééééééé!!!!!!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Magdi, megnéztem a nyereményed, még a színe is teljesen neked való!!!

Magdi írta...

Tündrüs így van és erre áhítoztam legjobban!!

Cimbilimbi írta...

Sárga vagyok egészen... viszont szívből örülök Magdi örömének, első nyereménye!! És persze minden boldog nyertesnek gratula!

Kati írta...

De jó, ezer köszönet, és milyen egybeesés, egy könyvesbolti eladó húzta ki a nevem, imádok olvasni amúgy,nem hiába lettem magyar szakos tanár, na és éppen a gasztrobloggerekről szóló könyvet. Jajj, úgy örvendek:)) Küldöm a címemet is:)

Kati írta...

Csak nem találom az e-mail címed, a profilodnál nem tudom megnézni, az enyém: makacska82@yahoo.ca(canada), nem bánom ha küldsz egy e-mailt, és akkor elküldöm a címem:)