2011. október 19., szerda

Ajándék...


Gondolom, már kezd összeállni a kép, hogy a játékom ajándékai tulajdonképpen az én ajándékaim... persze a teljesség igénye nélkül. Hisz akkor még nagyon sokáig ajándékozhatnék. Csak úgy néhány, amit materializálhattam. Arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb ajándékaimat nem is ajánlom fel! Azt keressetek magatoknak és ha már megvan, akkor nagyon vigyázzatok rá, szeressétek és legyetek ti is olyan boldogok, mint mi a párommal. A srácokról nem is beszélve! Ők is hatalmas nyeremények ám!
Látjátok itt fent ezt a sünikét? Ugye, milyen aranyos? Na, ő is ajándék. Én kaptam! És annyira örültem neki! Mert igazán kedves figyelmesség!!! A kicsim épp süni csoportba jár az oviban... Egy szintén m ügynöktől kaptam!!!! Csak úgy! Nagyon megható! Köszönöm szépen! Már most nagy becsben van a sünike.
A játékra visszatérve... tegnap sok csomagocskát adtam fel. Köszönöm, hogy jelzitek, ha megérkezik. De ugye akkor is szóltok ha összekeverek valamit? :)))) Mert van szép táblázatom, színekkel, meg megjegyzésekkel. És az asztalomon és környékén lévő káoszban is megvan a helye a sok ajándéknak. De amikor tegnap hazaértem, valahogy elbizonytalanodtam. Mi van ha mégis összekutyultam?!
És még egy ajándék: annyira örülök a megjegyzéseknek! A sorsolásról szólónál is annyian írtatok! Köszönöm!

7 megjegyzés:

Timike írta...

Gratulálok a szép családodhoz, valóban ez olyan érték ami megfizethetetlen és senki nem vehet el tőlünk, sőt, a szeretet amit egymás iránt érzünk, folyton csak nő, s ez is egy ajándék. Köszönöm neked, hogy megosztod velünk munkáidat, életed darabkáid, s egy kicsit ,magadat is. Annyi odaadás és szeretet sugárzik a soraidból, munkáidból. Örülök, hogy vagy nekünk:)))))))

Erika írta...

Mi köszönjük neked ezeket a csodás nyereményeket, ajándékokat.
És szívből gratulálok a családodhoz!! Ennek az összetartozásnak megfizethetetlen, és kitartó ereje van!!

Nagyon szép éveket kívánok nektek!!

Schnappy írta...

Örülök, hogy boldog vagy a családoddal! A mai világban meg kell becsülni, mert nem mindenkinek adatik meg!
És köszönöm a sok gyönyörű ajándékot, amit megosztasz velünk (bár én még nem nyertem, de még reménykedem)! :)))

Cimbilimbi írta...

Csudaklassz így kezdeni a következő X0 évet! A csak úgy ajándékot nagyon megérdemled ám, szülinap nélkül is! És én köszönöm, hogy jöhetek és kommentelhetek.

briell írta...

Szia Marika!
Nekem is van egy nyreményjátékom, igaz, csak holnap 16 óráig tart!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=190620504347492&set=a.160910497318493.41453.149971091745767&type=1&theater
Lennél olyan kedves, és ezt is megosztanád?
A játékosoknak először a www.facebook.com/briellbizsu oldalt kell lájkolni, majd ugyanerre buzdítani az ismerőseiket. Aztán várni Fortunára... :)

Kőrösi Mercédesz írta...

Örülök, hogy megérkezett:) És a süni csoport külön meglepi:)))

Igen, a legnagyobb ajándék, ha szeretnek és szerethetünk, legyen ez mindig így!!!

Zsófy írta...

Büszke is lehetsz a fiúkra!:)Nagyon dekoratív ez a sünike,tetsziiiiik!:)