2011. szeptember 26., hétfő

Kantona kolbászka


Szilárd hívja így. Olyan aranyos. Van még virslis kantona is, meg ubrokás is, meg hagymás is....
Amiért most fotóztam, az a kolbász... Gondoltam, kipróbálunk egy újat. Természetesen magyar terméket. És sikerült egy furát találnunk. De mivel, mi nem vagyunk nagy kolbász fogyasztók, nem tudtam eldönteni, hogy velem van a baj, vagy egészen más.... Szóval. Ez egy igen finom termék. De a gyárilag vékonyra szelt kolbászkarikákon rajta van a héj/bél/műbél vagy nem tudom, hogy micsoda. De az biztos, hogy nem ehető. Főleg egy kicsi gyerkőcnek. Egyszerűen nem tudta kezelni a szájában. Én meg hámozni kezdtem, majd fél óra volt. Szóval, ez normális, hogy rajta van?!

6 megjegyzés:

Ari írta...

Én még nem találkoztam olyan csomagolt felvágottal, amin rajta lett volna a héja úgyhogy szerintem ez nem normális! valamit elszúrhattak a gyártásnál, reklamálni kellene.

Timike írta...

Látom nem csak nálunk divat a katonásdi, itt a sajtkalapos májkrémes katona viszi a pálmát, most egy kis szőlődísszel a kalapjában.

horimarika írta...

Írtam nekik. Kíváncsi vagyok mikor reagálnak... Tényleg: májkrém! Ma megpróbálom azt is. Köszönöm.

StR írta...

Éppen a múlt héten akadtam ki ezen, amikor a fogamba akadt a szendvicsből a héja...én sem feltételeztem, hogy rajta hagyják...nem tudom milyen márka volt. Szerintem pronyóság...

norono írta...

Hát egy szeletelt terméken ne hagyják már rajta a héját!

Cimbilimbi írta...

ubrokás kantona :))) Tesókám mikor kicsi volt, imádta az Állatkertet, és fél napot kellett állni a pimpimadaraknál, nagyon szerette a pingvinek totyogását :) Most kiszaladtam a frigóhoz, tegnap kaptam egy kis pár kolbászt, lemeóztam, a normál ehető vékony héja van. Én a főző/lecsókolbászoknál akadok ki, mikor gumiszerű dologba csomagolják :)