2010. március 15., hétfő

Harisnyatartó, nadrágtartó... és ez?


Polótartó.
Hát, ezt nem sokat használtuk. Arra való, hogy a poló, trikó rögzüljön a babusra. Alul tépőzáras, így a mérete is változtatható, a pelus alatt kell összezárni, miután a polóra rácsíptettük. Nos, amikor én csak trikóban, polóban tároltam a kicsimet, akkor nem volt fontos, hogy a dereka ne lógjon ki. Hisz meleg volt. Amúgy body van rajta...
Van viszont egy aranyos történet erről. Bocsi Ildikó! Szóval, öcsiék hazajöttek Hollandiából és ezt akkoriban kaptam. Megmutattam sógornőmnek is. Nagyon lehúzta, leszólta. 'Látod, én mindig csak bodyt vettem a kicsiknek, hogy ilyesmi ne is kelljen'. Ezt kb 10 perccel azután mondta, hogy átadta az ajándékot Sziszikémnek: egy tündéri Holland feliratú polócskát...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

:):):):)ez aranyos :) DE polo ala body jar kerem es akkor nem kell "harisnya madzag"=polotarto :) tehat kijelentesem meg mindig el :):) puszi a Sogornod :)

Szirtesdori, alias Dorkadesign írta...

Köszönöm, Marika! Már úgy vártam a folyt.köv-et! Hááát, legalább ez a nap sem volt hiába, nyugodtan hajtom álomra fejemet - újabb okos szerkenytűvel lettem elméletben gazdagabb!!
Megjegyzés: hidegben body, melegben mindegy, ha ki van a derék, én hasonlóan így voltam a problémával anno...De! Ha lehetett volna ilyent kapni nálunk azidőtájt, biztos kapok egyet az anyósomtól..::))- aztán húzgálhattuk volna szegény gyerekre, amikor vittük hozzá::))