2012. november 25., vasárnap

Hollandia

Annyi sok írnivalóm van!!! Az őszi szünetben meglátogattuk öcsikémet és családját a vizes országban.
Remélem, hamarosan elkezdhetem a képeket feltölteni és mesélni is. Olyan jó volt!!!

És itt van Ő!


A ruhát varrta: http://madebysylph.blogspot.hu/

A babát köszönöm szépen Fannikámnak!
A hastánc ruhát pedig Szilvinek!
Ő itt életem első Barbie (na jó, Steffi) babája!!! Nem gondoltam, hogy a 40. után ilyenre vágyom és ennyire örülök majd neki.... De hát, későn érő vagyok. És különben is Szilvi annyira szép babaruhákat varr.... na, csak várjátok meg a következőt!!!!!

A kalózok kincse

Ismét be kellett szereznem néhány Lidércke (http://oltogeto.blogspot.hu/) varrományt. Hiába, nagyon bírom őket! Az alkotót is :)
A képet este csináltam... de az ékszer szütyőket még egyszer lefényképezem....  bocsika.....

Edit rózsája


Régebben, még a blog és a facebook előtt, többnyire fórumokon éltem virtuális életet. Jó volt nagyon, pletyiztünk sütésről, főzésről, mindenről, kreatívkodtunk, csereberéltünk... 
Így ismertem meg Editet is. És most sok év után ismét összeakadtunk a neten. Én azóta ékszereket készítek - ő pedig ilyen virág-csodákat. Egyszerűen meseszép!!!!! Büszke vagyok rá, hogy az enyém.
Köszönöm szépen!

2012. november 14., szerda

Közeledik...

Ezt a manó sipkát ma meg kellett vennem. És itthon találtam egy pont bele-való manó fejet :)

2012. november 11., vasárnap

Játék volt Katánál

Kata (http://makacskakonyhaja.blogspot.hu/) szervezett egy jó kis játékot. Köszönöm a szervezést Katám! Én Tecától kaptam meglepetést. Ezt a szép naplót. Nagyon örülök neki, ilyen különleges még nem volt nekem. Köszönöm itt is az ajándékot!

2012. november 9., péntek

Jövök ám...

Hamarosan sok fotóval és beszámolókkal jelentkezem. Mert az élet zajlik... volt Halloween buli, kirándulás Hollandiában, játékok, ajándékok, meglepetések, szülinap.... Na, majd igyekszem.