2011. január 28., péntek

Díj


ÉVITŐL kaptam meg ezt a díjat! Köszönöm szépen! Megtisztelő, hogy rám gondoltál. Vannak szabályok is és továbbadni is kell. Sajnos, nem sikerült bemásolni. Amíg a technikai jellegű problémát mgoldom, legalább gondolkodom a továbbadáson...

Nyakmelegítők




Vállalnám, de nem az én műveim... Anyósomnak mondtam, hogy szeretnék ilyesmit. És nekiállt. Készült egy gombos és egy bebújós. Hááát, én imádom őket. Nagyon praktikusak, kényelmesek, szépek... És nagyon szépen is van horgolva. Bírom nagyon anyósomat!

2011. január 27., csütörtök

Nyertem!!




MÓNIKÁNÁL nyertem ezeket az üvegékszereket. Nagyon tetszenek. Köszönöm. Azért is szeretem felrakni az ilyesmit, hogy mindenki lássa: van esély! Nekem idén már két szuper nyereményem is van. Játszani jó!

2011. január 18., kedd

Játék!


ITT jelentkeztem. Jók ezek a párnák, ugye?!

2011. január 12., szerda

Nyertem!!


SZEPY blogján jelentkeztem egy játékra. A képen látható egyedi készítésű poharakat lehetett megnyerni. És sikerült!!! Sőt! A tegnapi sorsolás után, ma egy kedves futár el is hozta nekem. Annyira nagyon örülök! Ugyanis így a mai naphoz kapcsolodó másik nyereményem születésnapján ezekkel koccinthatunk! Bizony. Szilárd úrfi ma két éves. El sem hiszem, hogy így szalad az idő... Csodálatos, hogy a tizenegy éves nagyfiam mellett van egy ilyen picurkám is! Nagyon jók a napjaim.. olyan kerek a világ érzésem van, ha rájuk nézek vagy csak eszembe jutnak! És hálás vagyok, hogy két fiam is van: mindkettő csodaszép, egészséges és okos is. És humorérzékük is van..
Köszönöm Szepynek az ajándékot!
Köszönöm a férjemnek a fiúkat!
Szilárd, a legjobbakat a szülinapodra és az egész életedre!

2011. január 6., csütörtök

Játék!


ITT jelentkeztem. Ő is pécsi! :)

2011. január 5., szerda

Bebi játéka


Idén is lesznek játékok a blogomon! Szeretek játszani. És nemcsak a nyeremény miatt... annyi klassz oldalra eljutok általuk, sok kedves bloggert ismerek meg.
Bebi játékára ITT jelentkezhetsz.

2011. január 1., szombat

Elfogyott...

Elfogyott nálunk a karácsony... Mi elsején általában ledíszítjük a fát. Gyorsan elkezdjük az új évet. :) Szerencsére Szilárdom délután szunyikált egyet, így könnyen, gyorsan pakolhattam. És amikor felkelt és útra kelt a motorjával... döbbenten megállt a 'helyen' és csak nézett, nézett. Majd megjegyezte: elfogyott a karácsony! Kicsit még nézett, majd elhajtott.

BÚÉK!




Dísz


Cseresznyevirágtól kaptam a kis angyalkát. Ő az első dísz ami készült belőle. A többi majd az idei karácsonyfánkra fog elkészülni. Mert még van ötletem belőle, csak időm nem volt. Köszönöm az angyalkákat.